Funderar på att kanske köpa denna till köket

HISSGARDIN AMOR 120 CM, VIT/VIT från Textilboden.se

lördag 2 oktober 2010

Ingen vidare tur dag :(

Dagen började inge vidare för mig i dag allt gick inge vidare tappade barnens frukost på golvet och sen bara fortsatte det. Bestämde mig dock för att åka en sväng för att titta om jag gjorde något fynd på Loppis i närliggande stad. På väg till de som jag tänkte åka till såg jag en stor skylt om att det var ett annat loppis så jag smet in där, hade mina tre minsta barn med mig och det gick inge vidare vart inge vidare för mig att kolla direkt och inga fynd heller. Åkte sedan vidare till det andra loppiset och fick där till min glädje se ett sådant vackert och underbart skåp i franskaktig stil och rusa fram och otur igen det var precis en som hade köpt det och gissa vad det vackra skåpet kostade ? 12o kr det var ju nästan så att man började gråta otur igen.

Sen hade jag även svarat på en annons om ett isskåp som också var billigt 300 kr sen när jag kom hem var det också sålt :( det är verkligen ingen tur dag för mig inte

Hoppas på bättre tur och att det dyker upp något/några nya fynd

Kram Monica

3 kommentarer:

 1. Hej Monica!

  Kul att titta in och se hur din blogg ser ut, förstår att det inte finns så mycket tid över till bloggande när du har fullt upp med barn, hus och djur.

  Såg att du lagt till min blogg i din blogglista, trevligt!

  Hoppas att du fick ihop sängen och att du blev nöjd med den.

  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej! MEN idag har du turen på din sida! Du har nämligen vunnit min tävling! Var snäll och maila mig din adress så kommer ett presentkort med posten!

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Grattis till fina vinsten hos M! :)Passar på att kika runt här på din fina blogg...härlig inspiration!
  Kram/Anna

  SvaraRadera