Funderar på att kanske köpa denna till köket

HISSGARDIN AMOR 120 CM, VIT/VIT från Textilboden.se

måndag 27 juli 2009

Beställt från Ett hus i vitt


Nu har jag fått mina fina saker som jag har beställt från Ett hus i Vitt, var in där för någon vecka sedan och kunde då inte låta bli att beställa några små saker :) de har ju så mycket fina saker där.



Det blev några saker till barnen en söt haklapp Viggo liten till min lillkille och en söt liten maileg bebis kanin och några andra söta saker. Haklappen blev så fin till min lillkille och kaninen fick flytta in i hans hängare som han har över sängen, han måste nog snart få en liten kompis där då han ser så ensam ut där, så det blir nog en beställning snart igen :)

fredag 24 juli 2009


Gick i dag en liten stund med min yngsta dotter :) en promenad i skogen och plockade blåbär, hon tyckte det var så roligt och jag tyckte att det var så myssigt, :) vi hittade faktiskt lite kantareller oxå, så gott att steka eller göra en smarig sås av.

måndag 13 juli 2009

Ny som bloggare

Har precis skaffat en blogg,men har varit ute och kikat på så många fina bloggar och sett så mycket fina och vackra saker och blev så inspererad av att skaffa en själv :)

Min sambo säger att jag är inredningstokig, köper och läser nog de flesta inrednings tidningar och får så mycket ideer om vad fina saker man kan göra i ett hem. Älskar att gå på Loppis och köpa inrednings saker på nätet.

Det är ju bara så roligt !!!!!!!!!!!!!

Kram Monica

söndag 12 juli 2009

Juno sängen


Drömmer om att få tag i en sådan säng till min minsting, men det verkar vara nästan helt omöjligt :( .

De är ju så underbart fina men så dyra, skulle det vara någon som har en sådan till salu så hör gärna av er :)